رئیس کارگروه مواد شیمیایی مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: با برنامه ریزی های انجام شده کلیه مواد شیمیایی مورد استفاده در پالایشگاه های پارس جنوبی تامین و نیاز مجتمع در راستای تولید پایدار و عبور از فصل سرد سال مرتفع گردیده است.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: افزون بر اهمیت محیط زیستی این پروژهها، ارزش اقتصادی سالانه حجم کاهش گازهای ارسالی به مشعل در پروژههای کوتاهمدت، معادل بیش از ۳۵۰ میلیون یورو خواهد بود.
مدیر سرمایه انسانی مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: امید است در سایه کار تیمی، با همه این ۶۰۹ نفر در کوتاهترین بازه زمانی با برنامهریزی دقیق و منظم مصاحبه شود.
صندوق توسعه ملی با انتشار گزارشی در تیرماه سال جاری هشدار داده با ادامه افت فشار در پارس جنوبی، روند افت تولید از این میدان از سال ۱۴۰۴ به میزان سالانه معادل ۱ فاز آغاز خواهد شد.
کارشناس مناطق نفتخیز جنوب گفت: حتی اگر پروژه فشارافزایی پارسجنوبی انجام شود، باز هم تولید گاز ایران از این میدان از 700 میلیون متر مکعب در روز به 300 میلیون متر مکعب کاهش مییابد و نصف میشود.
با بهرهبرداری کامل از آخرین فاز پارس جنوبی یعنی فاز ۱۱، سالانه درآمد نزدیک به ۴ تا ۵ میلیارد دلار ایجاد میشود و تولیدش به کاهش ناترازی گاز کمک میکند.
طبق برآوردها حتی با فرض سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد دلاری ایران در پروژه فشارافزایی پارس جنوبی، تولید گاز ایران از این میدان در سال ۱۴۲۰ به نصف امروز خواهد رسید و این موضوع در کنار افزایش غیربهینه مصرف، بحران گاز را تشدید میکند.
میرغفاری با تأکید بر اینکه رانندگان پالایشگاههای پارس جنوبی شرایط بسیار بدی دارند، افزود: درخواستی که در مورد این رانندگان داریم این است که مشمول قانون کار شوند و تمام حق و حقوق قانونی آنها به رسمیت شناخته شود. در این صورت این افراد مشمول طرح طبقهبندی مشاغل هم خواهند شد.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی از شتاببخشی به پروژه کاهش گازهای ارسالی به مشعل در پالایشگاههای دوازدهگانه این مجموعه خبر داد و آن را اولویتی راهبردی خواند.
کارگران میگویند: این تجمعات صنفی بوده و درخواست آنها، بازنگری طرح طبقهبندی مشاغل، تغییر سیستمِ اقماری نیروهای اداری پشتیبانی به دو – دو یا همان ۱۴ روز کار و ۱۴ روز استراحت و در نهایت ساماندهی وضعیتِ رانندگان است.
با کاری که قرار است در پارس جنوبی انجام شود روزانه از هدرفت یک میلیون مترمکعب گاز جلوگیری میشود و اگر این طرح در ۱۴ پالایشگاه دیگر انجام شود، ۱۵ میلیون متر مکعب به تراز گازی کل کشور اضافه میشود.
مدیر فازهای ۱۳ و ۱۴ پارس جنوبی شرکت نیرپارس گفت: در حال حاضر فاز ۱۳ پارس جنوبی تنها فازی است که گوگرد را به صورت ۱۰۰ درصدی با رکورد زمانی کمتر از ۲۰ روز بعد از دریافت گاز اسیدی، استحصال است.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران صرفهجویی، ایمنی و کاهش فرسودگی عمر الکتروپمپها را از مزایای کارت طراحیشده توسط متخصصان پایانه میعانات گازی پارس جنوبی عنوان کرد.
رئیس پژوهش و فناوری مجتمع گاز پارس جنوبی اعلام کرد که این مجتمع هشت قرارداد پژوهشی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری با دانشگاهها و مراکز پژوهشی امضا کرد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به چالش افت فشار در مخزن پارس جنوبی گفت: این شرکت برای استمرار تولید با چالشهای فناورانه زیادی روبهروست که دست یاری بهسوی شرکتهای دانشبنیان دراز کرده است.